2019 Yılı Hac Sağlık Personeli Başvuruları Başladı
22 Ocak 2019, Salı

Diyanet İşleri Başkanlığı 2019 Yılı Hac Organizasyonu Sağlık Personeli Müracaatlarını almaya başladı. alınmaya başlıyor. 2019 Hac organizasyonunda sağlık personeli olarak görev almak isteyenler müracaatlarını 21 Ocak ile 25 Ocak 2019 tarihleri arasında yapabilecektir.

2019 Hac sağlık personeli başvuru ücreti 25 TL: 2019 Hac organizasyonunda sağlık personelleri müracaat etmek için 25 TL ödeme yapacaklar. Ödemeler Al-Baraka Türk Katılım Bankası A.Ş., Türkiye Finans Katılım Bankası A.Ş., Halkbank, Kuveyt Türk Katılım Bankası A.Ş. Vakıfbank, Vakıf Katılım Bankası, Ziraat Bankası veya Ziraat Katılım Bankası nezdinde bulunan “Hac Sağlık Kurumsal Hesabına 25 TL yatıracak.

2019 Hac organizasyon sağlık personeli müracaat detayları: 25 TL’lik Hac sağlık personeli müracaat ücreti yatırıldıktan sonra Hac ve Umre Hizmetleri Genel Müdürlüğünün Diyanet Hac internet adresinde bulunan form, açıklamalar doğrultusunda elektronik ortamda doldurulacak, fotoğraf ekle butonundan vesikalık fotoğraf eklenecek, formun çıktısı alınarak Kurum yetkilisine onaylatıldıktan sonra, çalıştığı kurumdan aldığı onaylı hizmet cetvelini de eklenerek müracaat tarihine kadar görev yapılan ildeki, İl Müftülüklerinin Hac ve Umre Hizmetleri Şube Müdürlüklerine elden teslim edilmesi gerekecek.

Başvurular hangi durumda kabul edilmez? 2019 Hac organizasyonu için sağlık personeli başvuru ilan edilen süre içerisinde, bilgilerinde eksik bulunan, üzerinde tahribat yapılan, kalemle müdahale edilen, başvuru yapanın imzası, kurum yetkilisinin imzası ve mührü veya kaşesi bulunmayıp usulüne uygun olarak müracaatını yapmayan personeli başvuruları kabul edilmeyeceği açıklandı.

Ayrıca; Acil Tıp Uzmanları hariç, 4924 sayılı kanuna veya 663 sayılı KHK’ya tabi çalışan ve 25 Ocak 2019 son müracaat tarihi itibari ile Devlet Hizmet Yükümlülüğü DHY devam eden personelin başvuruları kabul edilmeyecektir.

PAYLAŞ :